Puan Hayati

Apa ke Benda Ni.....Betul Ke ???



APA ITU APPLE ?

Di Switzerland rata-rata penduduknya mengamalkan memakan sejenis buah epal diberi nama Uttwiler Spatlauber yang membekalkan banyak khasiat kepada kesihatan. Buah epal Uttwiler Spatlauber ini sangat istimewa kerana ia berupaya kekal segar dalam tempoh 6 hingga 8 bulan walaupun tidak diletakkan di dalam peti sejuk. Lebih menarik buah ini kaya dengan phytonutrien, protein dan mempunyai sel hidup yang tahan lama.

Memberi kesan menjadikan seseorang individu itu kembali merasai nikmat keremajaan dan menggalakkan pertumbuhan sel kulit dan membaiki epidermis iaitu lapisan luar kulit selain membentuk pigmen kulit.Juga berupaya memulihkan sistem kardiovaskular, risiko penyakit jantung, strok dan kolestrol tinggi serta mengawal diabetis, meningkatkan sistem imunisasi badan serta melegakan penyakit sendi.



Menurut hasil kajian epal bukan sahaja dianggap sebagai bahan antioksida malah ia juga mampu mencegah penyakit barah. Secara tidak langsung ia boleh menghalang sel dalam badan daripada mengalami kerosakan dan mematikan bahan radikal bebas yang berbahaya.

Buah epal juga mengandungi elemen kesihatan Phytonutrient yang boleh melambatkan proses pengoksidaan kolestrol yang tidak baik iaitu satu proses yang berperanan dalam pertumbuhan penyakit jantung.Selain itu, buah epal turut memiliki khasiat tersendiri yang bertindak mencantikkan kulit, sekaligus mengatasi masalah penuaan.

 Ia juga mengandungi kandungan vitamin C yang tinggi dan berupaya menggalakkan pembentukan gigi, tulang, tisu bawah kulit dan rawan yang sihat. 



Jom dapatkan hari ini apple berbentuk baru .Apple yang di proses bernama  applephenon 

Dalam sekotak ada 28 sachet 15grm.
Kelebihan Applephenon Atomy ni

✓ Ringankan badan, badan lebih langsing
✓ Makanan berfungsi kesihatan

๐ŸAmalkan 2 batang setiap hari.Ambil  supplement   1 sachet pagi dan 1 sachet malam. 
Tak perlu nak kunyah  buah  apple hijau  lagi  setiap hari.




Apakah yang membuatkan Applephenon Jelly Stick tidak dapat dinafikan?

๐ŸKerana pembuatan nya hanya menggunakan epal hijau terpilih yang memenuhi keperluan saiz kecil (3-4cm) dan kurang daripada 4g

๐Ÿ Mengandungi 10 KALI GANDA lebih polifenol daripada epal biasa


 Ramuan diet yang sangat baik!
• 250 kali ganda polifenol dan kepekatan ekstrak epal hijau berbanding epal hijau liar
• Bahan berasaskan tumbuhan yang selamat

 2 batang sehari = jumlah polifenol 45pcs epal hijau
• Mengandungi 600mg applephenon dan ekstrak epal hijau



Visceral Fat adalah lemak yg mendap di celah-celah organ dan dalam saluran darah.

Ia lebih berbahaya berbanding dengan lemak yang terkumpul di bawah kulit dan memberikan kesan buruk pada tubuh dalam jangkamasa panjang.

Orang kurus tidak bermakna tidak mempunyai visceral fat. Mereka mungkin mempunyai visceral fat yang lebih banyak berbanding dengan orang yang obes.

Apa yang penting hentikan pengambilan refined carbo sekarang. Ia menyumbang kepada pembentukan visceral fat.Refined carbo (atau karbo yang berproses) seperti gula putih dan nasi putih akan diserap dengan cepat apabila dimakan. Jika diambil berlebihan, ia akan disimpan sebagai lemak di bawah kulit dan pada organ penting seperi jantung, hati dan pankreas.

Bagaimana untuk menghindari lemak sebegini? Selain menghentikan atau sekurang-kurangnya mengurangkan pengambilan refined karbo, anda dicadangkan mengambil lebih banyak sayur-sayuran dan buah-buahan dalam pemakanan kita.


2 sachet bersamaan 45 biji epal hijau.

Tak lalu rasanya kalau nak makan 45 biji epal hijau setiap hari. Kan?




Applephenon disediakan dalam bentuk jelly stick, hanya perlu koyak & terus masuk mulut.

Bagaimana nak dapatkan?
Hubungi saya ( KLIK DI SINI ) untuk saya bantu dapatkan yang original hanya di Pasaraya Online Atomy bersama jaminan 30 hari wang dikembalikan.



Selamat, jimat. Nak kurus pun dapat duit?
Rasa sedap, sangat jimat dan penuh dengan nutrisi terbaik


Beli produk di sini .Klik

                                                   atau bantuan Pembelian   .Klik di sini

                                                     .  





No comments: